Tillgängliggör det lokala näringslivet

Med enkla lättsamma träffar för alla

OM BOKADERO ARENA

Ett växande nätverk

som skapar ett mer

tillgängligt näringsliv

Bokadero Arena startades upp då Jonas som grundade Bokadero hade svårt att komma in de mindre nätverken som nystartad företagare och tyckte därför det behövas något större allmän mötesplats för företag att träffas på. Därför startade han upp Bokadero Arena i Söderhamn i januari 2019 med 70 företag som såg samma problem.

Bokadero Arena finns etablerade i Söderhamn, Bollnäs/Ovanåker och Hudiksvall.

 
82806867_206159130545527_796073170143123

OM VÅRA MEDLEMSKAP

Genom ett medlemskap i Bokadero Arena så får du tillgång till en mängd biljetter som ert företag själv kan välja hur ni vill fördela under året.

Ni kan välja att gå flera medarbetare på samma träff och sedan noll medarbetare på andra träffar. Ni väljer själv hur ni vill fördela biljetterna och det viktigaste för oss är att ni får ett värde ut av att vara med i vårt nätverk.

Biljetterna är inte heller personliga utan ni kan variera vem eller vilka från företaget som går på våra träffar.

 
NÄTVERKANDE

OM VÅRA TRÄFFAR

På Bokadero Arena får du genom enkla och lättsamma nätverksträffar möjligheten att träffa andra likasinnade människor för att diskutera och lösa problem tillsammans. 

Vi på Bokadero Arena driver detta för att skapa ett mer tillgängligt näringsliv på våra nätverksorter och genom det öppna dörrar för fler lokala samarbeten. Dels mellan befintliga och nya företag på orten men också mellan våra nätverksorter.

I Bokadero Arenas nätverk är alla välkommen, vi är ett nätverk utan branschexklusivitet för att vi tror på samarbeten och diskussioner över gränserna.

Vi har alltid uppstyrt mingel i form av bordsplacering, platsbyten och uppstyrda diskussionsfrågor. Detta för att du som besöker oss alltid ska få prata med olika personer på varje evenemang och för att ni inte ska fastna vid en diskussion om väder, vind eller hur skotern går.

82738719_481962992746585_694243382500366

6 % av intäkterna till föreningslivet

Genom att vi etablerar våra nätverk i din kommun vill vi också ta ett tydligt ansvar i kommunen. Därför har vi valt att dela ut 6 % av Bokaderos intäkter till idrottsföreningar i kommunen.

När du anmäler dig på ett av våra evenemang så väljer du vilken förening du vill stötta, sedan fördelar Bokadero pengarna procentuellt baserat på alla deltagares röster under året.

För hälften av summan köper Bokadero sponsorpaket från föreningarna och för hälften av summan kommer föreningarna att annonsera jobbannonser från kunder till Bokadero som också är sponsor till den föreningen.

 

Kontakta oss om du vill veta mer

mikaela olsson.jpeg

Mikaela Olsson

070 297 75 35

mikaela@bokadero.se

anna hansers bild.jpeg

Anna Hansers Rutäng

070 585 61 58

anna@bokadero.se

jonas.jpg

Jonas Lööw

070 237 35 84

jonas@bokadero.se

 

Kommande nätverksträffar

Våra medlemmars erfarenheter av Bokadero Arena

MER ÄN BARA ETT NÄTVERK

Bokadero Arena är mer än bara ett fysiskt företagsnätverk. Genom en digital plattform får våra medlemmar tillgång till en gemensam rekryteringsportal för att nå ut med jobbannonser och hantera kandidater smidigare än tidigare.

Tillsammans med våra nätverksmedlemmar så bygger vi en digital plattform som förenklar rekryteringsprocesserna oavsett om de söker en ny anställd, en praktikant eller en konsult att hyra in.

Tillsammans med föreningslivet gör vi sedan att vi och våra kunder får en enorm spridning av annonser.

Bokadero jobb mobilvy.webp

Partners

Senaste nyheterna:

 
 
 
BLI MEDLEM FRÅN 7 500 KR/ÅR
Kontakta oss så berättar vi mer