top of page
backg.png
Fyrkant.png

Bokadero Arena

Utveckla dig själv och knyt kontakter på våra populära evenemang med kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte i fokus 👏 Allt detta både fysiskt och digitalt, du väljer själv. Häng på!

Nyfiken? 

arenaikon.png
_Z1A9841_edited.jpg

Välkommen till vår nätverksarena 🎪

Bokadero är den lokala nätverksarenan som strävar efter att finnas där våra kunder finns. Rotat i Hälsingland har vår idé alltid varit att finnas för våra lokala kunder oavsett ort. Tack vare alla våra fantastiska Hälsingeföretag har vi idag kunnat expanderat över Gävleborg och i takt med detta även till andra orter i Sverige där de anställda på Bokadero har just sina rötter. Vi vill vara lokala på alla sätt vi kan!

Vi är ett nätverk och företag som brinner för det lokala, både för våra anställda och för alla våra kunders skull. Vill du också bidra till det lokala företagandet i din stad? 
Gå med idag.

💡 Lär och inspireras

👋 Ingen branschexklusivitet

🤝 Knyt nya kontakter

💪 Lättsamt men uppstyrt

Vi brinner för nätverket!

Vi älskar att hålla igång vårt nätverk och strävar efter att vara så ambitiösa som möjligt med våra evenemang. Med fler medlemmer kommer även fler möjligheter. Vill du vara med att skapa dessa? Vi är taggade på att kunna erbjuda våra medlemmar ännu mer 🙌

500+

Antal medlemmar

110

Antal event juli 2021 - juli 2022

88%

Förnyade sitt abonnemang 2021

300+

Olika organisationer är anslutna

Alla evenemang

Alla våra evenemang 

Filtrera bland orter & våra digitala spår

Gå till sida för enskild ort 📍
Här hittar du vidare information om nätverkandet på just din ort, om din orts nätverksledare, kontaktuppgifter med mera.

Besök sida för enskilt digitalt spår 💡
Här hittar du en mer ingående beskrivning för varje ämne och lär känna spårets expert, hittar kontaktuppgifter med mera.

ArenaDekoBild.png
bottom of page