top of page

Bokadero delar ut 259 550 kr till föreningslivet: "Stor stolthet över årets utdelning"

En jobbsatsning för att tillgängliggöra lokala jobbmöjligheter, det är vad Bokadero och deras 13 samarbetsföreningar nu lanserar. I grunden för konceptet ligger Bokaderos årliga föreningsutdelning där ca. 6 % av företagets försäljning går till de föreningar som anslutit sig till Bokadero som partners.


259 550 kr till föreningslivet 🎈

Under 2020 utvecklades ett partnersamarbete mellan Bokadero och 13 olika idrottsföreningar och det är dessa föreningar som nu får ta del av den årliga föreningsutdelning.


Föreningsutdelningen är baserad på 6 % av företagets försäljning och summan fördelas mellan föreningarna, baserat på Bokaderos anslutna kunders val.


- Vi är väldigt stolta över att kunna genomföra den här utdelningen trots den tuffa tiden vi haft bakom oss det senaste året. Ett år där vi fått förändra väldigt mycket i vår affärsidé men där vår föreningsutdelning fanns kvar och växte till en utdelning med ett mycket tydligare syfte. Ett syfte som bara skapar vinnare i form av föreningar, partners, kunder och hela samhällen, berättar Jonas Lööw, VD, Bokadero.Utökat samarbete med anslutna föreningar ska tillgängliggöra jobb lokalt

Årets utdelning har inneburit att Bokadero har utökat samarbetet med anslutna föreningar. Det har bl.a. inneburit att Bokadero byggt upp unika jobbnätverk till alla samarbetsföreningar. (Se föreningarnas jobbnätverk och utdelningsbelopp längre ned)


På föreningarnas jobbnätverk samlas alla jobbannonser som föreningens sponsorer publicerat. Det innebär att föreningarna enkelt kan marknadsföra sina sponsorers jobbannonser mot sina stora nätverk med potentiella medarbetare, utan extra handpåläggning.


- Vi vet att många föreningar har väldigt stor möjlighet att hjälpa de lokala företagen att nå ut med jobbannonser till sina stora nätverk, det här konceptet kommer bara skapa vinnare och det kommer bli ännu mer attraktivt att sponsra föreningslivet, fortsätter Jonas.


Strands IF Fotboll, en av tretton föreningar som anslutit sig:


"Med det här konceptet och vårt egna jobbnätverk kan vi på ett enkelt sätt skapa en mötesplats för företag och arbetssökande i Hudiksvall, vi hoppas med vårt stora nätverk av företag och medlemmar göra skillnad lokalt", säger Fredrik Sundfors, Strands IF.


Jenny Andersson, Produktionschef på Stora Enso i Söderhamn ser stora samverkansmöjligheter med konceptet:


- Vi har sedan tidigare ett rekryteringssystem men har trots det valt att ansluta oss till Bokaderos koncept.

Som stor arbetsgivare i Söderhamns Kommun ser vi värdet av att nå ut lokalt med vilka nuvarande och framtida kompetenser vi söker. Vi vill nå ut lokalt till framtida anställningar, genom våra samarbeten med föreningslivet, konstaterar Jenny.


 

🎈 Årets utdelning:


 1. Norrala IF - 74 847 kr (Besök jobbnätverk)

 2. SUIF - 43 570 kr (Besök jobbnätverk)

 3. FBC Bollnäs - 25 941 kr (Besök jobbnätverk)

 4. Hudiksvalls HC - 18 138 kr (Besök jobbnätverk)

 5. Strands IF - 18 138 kr (Besök jobbnätverk)

 6. Ala IF - 16 785 kr (Besök jobbnätverk)

 7. Edsbyn Bandy - 15 768 kr (Besök jobbnätverk)

 8. IFK Bergvik - 11 699 kr (Besök jobbnätverk)

 9. Broberg/Söderhamn - 11 612 kr (Besök jobbnätverk)

 10. Bollnäs Ridsällskap - 8 052 kr (Besök jobbnätverk)

 11. Stugsunds IK - 5 000 kr (Besök jobbnätverk)

 12. Bollnäs Fotboll - 5 000 kr (Besök jobbnätverk)

 13. Ljusdals IF - 5 000 kr (Besök jobbnätverk)

 


Comments


bottom of page