top of page

IBF Falun etablerar Bokadero Arena i Falun.Bokadero Arena är idag ett av Sveriges snabbast växande nätverksaktörer. Arenorna som Bokadero framgångsfullt byggt upp har successivt ökat på flera orter och med fler medverkande aktörer. Konceptet drivs av lokalt starka varumärken med stort förtroende på den lokala marknaden bland annat Brynäs IF och Västerås SK Bandy.


IBF Falun har noggrant studerat konceptet och sett dess framgång i Gävleborg och Mälardalen, vilket har väckt deras intresse för att ta det till Dalarna. Därför har IBF Falun valt att etablera Bokadero Arena även i Falun kommun för att bidra till utveckling av näringslivsklimatet genom att lokalt och kontinuerligt erbjuda föreläsningar i högsta klass och möjligheten till fler strukturerade affärsmöten.


Bokadero och IBF Falun är glada att meddela att de landat ett partnerskap som innebär att IBF Falun blir arrangör och ägare av Bokadero Arena i Falun. Detta banbrytande samarbete kommer att innebära en unik plattform för affärsmöten och föreläsningar för företag och deras medarbetare i staden. Bokadero Arena, med sitt redan erkänt starka koncept, blir en viktig plattform när IBF Falun nu ska ta nästa steg i att skapa Faluns bästa nätverk.


Daniel Lindkvist, klubbchef i IBF Falun, kommenterar detta partnerskap och framhåller att de har följt Bokadero Arenas framgångsrika koncept under en längre tid. Det starka genomslaget i Gävleborg och Mälardalen har imponerat, och nu ser de fram emot att ta det till Dalarna. Lindkvist ser också positivt på att ingå i ett gemensamt koncept tillsammans med föreningar som Brynäs IF och VSK Bandy. Han ser fram emot att fler föreningar, både inom och utanför Dalarna, tar del av konceptet och sprider det till fler kommuner, vilket kommer gynna hela konceptet och skapa fler möjligheter för affärsmöten och föreläsningar i regionen.


"Vi har arbetat med nätverkskoncept i några år och är övertygade om att Bokadero Arena är den perfekta partnern för att ta det till nästa nivå. Avgörande för beslutet att vara med är att vi sett att konceptet varit framgångsrikt på andra platser. Att kunna ta del av den erfarenheten och vara en del av ett gemensamt koncept med andra framstående föreningar är mycket spännande. Vi ser fram emot att ta konceptet till Falun och skapa än större affärsvärde för våra partners genom nätverksmöjligheter och inspirerande föreläsningar. ", säger Daniel Lindkvist.


Jonas Lööw, VD för Bokadero, uttrycker sin glädje över att äntligen hitta rätt partner för att driva, komplettera och vidareutveckla konceptet i Falun och betonar den stolta känslan av att IBF Falun nu är ägare av Bokadero Arena i Falun.


"Vi har länge sökt efter den rätta partnern för att påbörja en etablering i Dalarna och vi är otroligt stolta och glada över vårt nya samarbete. Vi hade inte kunnat drömma om en bättre partner för Falu kommun, och nu ser vi fram emot att vi tillsammans kommer att utveckla en enastående plattform för affärsmöten och föreläsningar", säger Jonas Lööw.


Kommande event i Bokadero Arena Falun:

Redan nu är 6 evenemang bokade och klara för Falun, Bokadero Arena kommer med några av de absolut mest populära föreläsarna och det populära affärskonceptet "Lokalt affärstorg".Vill du veta mer och gå med i Bokadero Arena?


Är du och din organisation intresserad av att veta mer om Bokadero Arena? På den här länken kan du läsa mer, se priser och boka ett kort möte för att hitta en skräddarsydd lösning som passar er på bästa möjliga sätt.


För mer information, vänligen kontakta:

Daniel Lindkvist

Klubbchef, IBF Falun

Telefon: 076 146 33 34


Jonas Lööw

VD, Bokadero

Telefon: 070 237 35 84

Comments


bottom of page