top of page

Josefine och Johanna ska etablera Bokadero i Dalarna.

Uppdaterat: 28 mars 2023


Bokadero som erbjuder en plattform för rekrytering, nätverkande och bokning av proffs (föreläsare, utbildare m.m.) har valt att etablera sig i Dalarna. Etableringen innebär att Bokadero nu finns etablerade i Gävleborg, Dalarna och Jämtlands län. Verksamheten kommer att drivas av Josefine Hedenskog och Johanna Lindblå som båda närmast kommer från Annonsbladet, Dalarnas största gratistidning.


- Att vi valt att etablera oss i Dalarna har dels att göra med att vi lyckades hitta Josefine och Johanna som passade perfekt in i vårt företag, men också att Dalarna påminner en hel del om Gävleborg. I Dalarna finns många små och medelstora företag som bryr sig väldigt mycket om Dalarna vilket passar oss bra, då vill vara ett företag med stort lokalt ansvarstagande, säger Jonas Lööw, VD Bokadero.


Vad menar då Bokadero med stort lokalt ansvarstagande? Det som gör Bokadero mest unik är en delningsmodell där Bokadero investerar ca. 6 % av intäkterna i idrottsföreningar, som i sin tur skapar värden för de företag som är kunder till Bokadero och sponsorer till idrottsföreningen. Alldeles nyligen presenterade Bokadero sin utdelning för 2020 där hela 259 550 kr gick till föreningar i Hälsingland. Läs om utdelningen här.


För att lyckas med etableringen har Bokadero anställt Josefine Hedenskog och Johanna Lindblå som tillsammans kommer ansvara för Dalarna.


- När jag såg den här annonsen så kände jag direkt att Bokaderos värderingar och sätt att driva företag tilltalade mig, den unika delningsmodellen med föreningar kopplat till att skapa värde för kunder som engagerar sig lokalt kände jag direkt att det var något för mig, berättar Johanna Lindblå.


- När jag fick en demo skickad på video till mig så såg jag direkt vilket värde detta skulle kunna skapa för de företag jag har en uppbyggd relation med sen tidigare. Så då kände jag direkt att det, förutom affärsmodellen, även var en produkt jag kan stå för att rekommendera till kunder och valde att ta jobbet utan att blinka, fortsätter Josefine Hedenskog.

För mer information, vänligen kontakta: Johanna Lindblå Tel: 079 102 74 04 E-post: johanna.lindbla@bokadero.se Josefine Hedenskog Tel: 079 102 73 63 E-post: josefine.hedenskog@bokadero.se


Jonas Lööw Tel: 070 237 35 84 E-post: jonas@bokadero.seComentários


bottom of page