top of page

Ledarskapsdagar 2023 - Bokaderoturné med Jennie Brobeck & Gunnar EkmanVarmt välkommen på en spännande dag skapad för Ledare som vill utvecklas, inspireras och utbyta erfarenheter tillsammans med andra ledare!

Här får du chansen att ta del av en eftermiddag med förstklassiga föreläsningar av Jennie Brobeck och Gunnar Ekman, blandat med intressanta diskussioner med fokus på Energiledarskap och hur du kan skapa en stark & positiv arbetskultur för framgångsrika resultat.


En bil behöver energi för att rulla och ju mer energi den får desto snabbare och bättre går bilen. Detsamma gäller för människor. Vi behöver också energi i både vardag och på jobbet. När en grupp människor lyckas skapa mycket bra energi tillsammans kommer resultaten.

Det finns många exempel i både näringsliv och idrottsvärlden på hur en på pappret sämre grupp slagit de som är betydligt bättre. Ett exempel från idrottsvärlden är Island som 2016 gick till kvartsfinal i fotbolls-EM.


Många väntar in den goda energin, men det går också att skapa den. Det är vad energiledarskap handlar om. Hur ett plus ett kan bli mycket mer än två.


Boka in ditt datum redan nu för att inte missa chansen att ta del av denna dag - Ta med dig insikter, tankar och konkreta verktyg som garanterat lyfter både människor och resultat. 🙌


📍Örebro - 14 november 2023 - Läs mer & boka din plats!

📍Gävle - 15 november 2023 - Läs mer & boka din plats!

📍Söderhamn - 16 november 2023 - Läs mer & boka din plats!


PS, Vänta inte för länge med att säkra din plats, då intresset för dessa ledarskapsdagar är högt!

 

👋 Kontakt hej@bokadero.se


Läs mer om Bokadero:Commentaires


bottom of page