top of page

"Med Bokaderos rekryteringsverktyg så är det mycket lättare att hålla koll på hela processen"


TEWES väljer Bokaderos rekryteringsplattform.

På Tewes konditori är det alltid fullt upp och därför var det ingen tvekan om saken när Micke Gisselson fick höra om Bokaderos rekryteringsverktyg.


-Att rekrytera har ju alltid varit en omständig process som tar ganska lång tid, mycket kraft och energi men med det här verktyget så är det mycket lättare att hålla koll på hela processen, se vart man är någonstans och det blir enkelt både för den arbetssökande och för oss som anställer, säger Micke.


Tewes Konditori är ett anrikt konditori och familjeföretag som tillverkar bageri och konditoriprodukter av högsta kvalité. De jobbar endast med högkvalitativa råvaror, gärna med så lokala samarbeten som möjligt och de tummar aldrig på känslan. Det är ett härligt gäng som jobbar hårt för att deras gäster och kunder skall få en smakupplevelse för alla tillfällen och för att kunna hålla den höga nivån som Micke vill behövs bra personal.


Söker alltid personal med kompetens och kärlek till yrket

Tewes söker alltid en bagare, en konditor eller en kallskänka och serveringspersonal med utbildning och erfarenhet som vill göra det lilla extra. En person med positiv framhållning, som är stresstålig och med en vilja att jobba med deras syn på hantverk och driva sortimentet framåt.


-Med Bokaderos rekryteringsverktyg kan vi enkelt använda oss av stående ansökningar och förhoppningsvis få in bra kandidater utan att behöva starta en hel rekryteringsprocess. Vi sparar helt enkelt en massa tid som vi istället kan lägga på våra kunder, fortsätter Gisselson.


Tewes Konditori delar ut startavgiften på 5 000 kr till SUIF

- Vi stöttar sen tidigare SUIF och är väldigt nöjda med vad vårt sponsorskap gett oss där, med det här tillägget så tror vi SUIF kan bli en viktig lokal partner för att tillgängliggöra det lokala näringslivets kompetensbehov, avslutar Gisselson.Vill du veta mer om vad Tewes är intresserade av för typ av personer att anställa? Kolla på deras karriärsida här.

Vill du veta mer om Tewes som företag? Besök deras hemsida här.

Är du nyfiken på Bokaderos rekryteringsverktyg? Läs mer om verktyget här
Comentários


bottom of page