top of page

Nu kommer Bokadero Arena till Örebro!

Uppdaterat: 22 mars 2022

Den 22 april har Bokadero Arena premiär i Örebro. Då bjuds det på rundabordssamtal, frukost och föreläsning med ledarskapsinspiratören Jesper Ek som pratar om medarbetarengagemang. Ingen mindre än Patrik Haginge är ansvarig för att starta upp och driva Bokadero i Örebro.

”Jag vill kunna ge till andra det jag själv fått med nätverk genom åren. Nätverkande är bästa blandningen av nöje och nytta, både arbetsmässigt och i det privata.” säger Patrik Haginge.


Patrik har själv upplevt fördelarna av att vara med i nätverk genom att han knutit många nya kontakter på det sättet. Hans nätverkande har bl.a. resulterat i att han fått flera jobb utan att ha skickat en enda ansökan, efter att han avslutat sin karriär som professionell fotbollsspelare. Det var på LinkedIn han kom i kontakt med Bokadero första gången.


Jonas Lööw, VD och grundare av Bokadero, berättar: ”Vi har känt till varandra i flera år och följt varandras utveckling, då främst via LinkedIn. När jag såg att Patrik var öppen för nya möjligheter var det självklart att jag hörde av mig och kollade om han var intresserad av att driva vårt koncept. Det känns riktigt kul att Patrik sa ja och ville starta upp i Örebro.”


Bokadero Arena håller i lokala nätverksträffar på flera orter i Sverige samt digitala träffar. Alla är välkomna att bli medlemmar i nätverket, oavsett bransch eller storlek på företag. Det erbjuds uppstyrda mingel samt några av Sveriges bästa föreläsare och konceptet passar både den mest erfarna nätverkaren och den som aldrig tidigare nätverkat.


Patrik Haginge avslutar: ”Jag vet möjligheterna som nätverk kan skapa och Bokaderos träffar har även det lilla extra: du får gå på en bra föreläsning som kan ge dig nya kunskaper och inspiration och prata med andra om deras erfarenheter. Det är en bra kombo. Det finns så många kloka människor där ute som man kan lära sig av och samarbeta med.”


Vill du veta mer kan du gå in på https://www.arena.bokadero.se/orebro eller kontakta Patrik på patrik@bokadero.se.


Comments


bottom of page