top of page

Nyföretagarcentrum Hälsingland blir ny partner till Bokadero Arenas satsning på nystartade företagare


Ett spännande samarbete har påbörjats mellan Nyföretagarcentrum Hälsingland och Bokadero Arena för att stödja nystartade företagare i regionen. Det nya partnerskapet kommer att erbjuda en unik möjlighet för nystartade företagare att ansluta sig till Bokadero Arenas nätverk till en reducerad kostnad på 75 % under det första året.


Jenny Näsström Lindgren, verksamhetsansvarig för Nyföretagarcentrum Hälsingland, betonar vikten av samarbetet och det ökade stödet för nystartade företagare. "Vi är glada över att kunna stödja Bokadero Arenas initiativ att erbjuda en mer tillgänglig plattform för nystartade företag att nätverka och skapa värdefulla kontakter i näringslivet. Genom detta partnerskap kommer företagare att få tillgång till en stimulerande affärsmiljö, nya kontakter, inspiration från föreläsare i högsta klass och en möjlighet att komma igång med företaget."


Jonas Lööw, VD på Bokadero Arena, delar entusiasmen för samarbetet och förklarar bakgrunden till initiativet. "Bokadero Arena grundades med syftet att erbjuda en annorlunda och mer effektiv plattform för nätverkande. Som nystartad företagare insåg jag behovet av att skapa en dynamisk miljö där affärsmöten verkligen leder till meningsfulla kontakter och samarbeten."


För att göra nätverket ännu mer tillgängligt för nystartade företag erbjuder Bokadero Arena nu en exklusiv rabatt på 75 % för det första året. "Vi förstår att ekonomin kan vara en utmaning för nystartade företagare, och därför vill vi göra det enklare för dem att dra nytta av vårt nätverk. Om du inte upplever att du skapat några affärer under det första året, förlänger vi erbjudandet till samma förmånliga pris ett år till" säger Jonas Lööw.


För dem som har en affärsidé och överväger att starta eget, erbjuder Nyföretagarcentrum Hälsingland kostnadsfri, konfidentiell och objektiv rådgivning i Hudiksvall/Nordanstig och Söderhamn. Rådgivarna finns där för att hjälpa till att utveckla idéer, ge feedback och skapa relevanta kontakter för att underlätta framsteg.


Partnerskapet mellan Nyföretagarcentrum Hälsingland och Bokadero Arena strävar efter att skapa en starkare företagsgemenskap och främja tillväxten av nystartade företag i regionen. De rekommenderar alla intresserade att dra nytta av detta unika erbjudande och ansluta sig till nätverket för att skapa fler affärsrelationer och få tillgång till föreläsningar i högsta klass.


Är du nyfiken på vad detta kan innebära för ditt nystartade företag?

Kontakta hej@bokadero.se för mer information 🚀

Comments


bottom of page