top of page

Our Space Coworking Ljusdal tar över Bokadero Arena i Ljusdal och JärvsöIdag presenterar Bokadero och Our Space Coworking, ett växande coworking-företag i Hälsingland, en spännande nyhet för företag och individer i Ljusdals Kommun. Our Space och Bokadero Arena, ett etablerat kompetens- och affärsnätverk, inleder ett större samarbete där Our Space kommer att ta över driften av Bokadero Arena i Ljusdal.


Detta samarbete innebär en unik möjlighet för företag och individer att nå sina mål och utvecklas professionellt. Our Space kommer att integrera Bokadero Arena direkt i sina hyresgästers avtal vilket gör att Bokadero Arena växer med 22 nya medlemsföretag direkt och Our Space medlemmar får ta del av ett av de snabbast växande nätverken med föreläsningar och affärsmöten.


"Vi på Our Space ser stora möjligheter i samarbetet med Bokadero Arena", säger VD Marie Ekenberg. "Genom att erbjuda ytterligare nätverksträffar och föreläsningar, kommer vi att kunna öka värdet för våra medlemmar och öppna upp möjligheterna för fler företag att vara en del av vårt sammanhang, även om de inte har kontor hos oss."


Medlemmar i Bokadero Arena kommer att kunna delta i ett brett utbud av evenemang under året, inklusive temadagar, nätverksträffar, inspirationsföreläsningar och lokala affärsdagar. Utöver detta kommer Our Space att erbjuda fler event för att skapa det absolut bästa nätverket för Ljusdal näringsliv.


"Vi på Bokadero Arena är mycket glada över att Our Space tar över Bokadero Arena i Ljusdal", säger VD Jonas Lööw. "Tillsammans tror vi att vi kan bli en katalysator för näringslivet i Ljusdal genom att erbjuda unika lösningar och möjligheter för kompetensutveckling och affärsnätverkande. Vi ser verkligen fram emot detta samarbete och vad det kommer att innebära för våra medlemmar och företag i Ljusdals kommun."


"Vi har diskuterat samarbete med Marie i över 6 månader då vi fått flera tips flera massa olika människor i Ljusdal/Järvsö om att hon vore den absolut bästa personen att driva Bokadero Arena i Ljusdal, vi är därför såklart väldigt glada att Marie väljer att jobba med oss trots uppvaktande från flera andra håll. avslutar Jonas Lööw.Kommande event i Bokadero Arena Ljusdal:


31 aug - Kickoff med inspirationsföreläsningen: "Arbetsglädje & motivation på arbetsplatsen" - med Anna Ricknell


29 sept - Nätverksfrukost med föreläsningen: "Upptäck medarbetarnas motivationskod!" - med Tommy Lundberg


18 okt - Nätverksfrukost med föreläsningen: "Ha ett koncept eller vara ett koncept" - med Pernilla Gravenfors


Utöver dessa event kommer det tillkomma minst ett event i månaderna: november, januari, februari, mars, april, maj. 

Vill du veta mer och gå med i Bokadero Arena?


Är du och din organisation intresserad av att veta mer om Bokadero Arena, på den här länken kan du läsa mer, se priser och boka ett kort möte för att hitta en skräddarsydd lösning som passar er på bästa möjliga sätt.


För mer information, vänligen kontakta:


Vid frågor, kontakta:

Marie Ekenberg, Our Space, marie.ekenberg@meeconsulting.se, 073-580 11 12

Jonas Lööw, Bokadero, jonas@bokadero.se, 070 237 35 84

Comentários


bottom of page