top of page

Personen bakom Bokadero Örebro

Uppdaterat: 28 mars 2023

Bokadero Arena har funnits i Örebro sedan april 2022. Ingen mindre än Patrik Haginge är ansvarig för att starta upp nätverket lokalt och driva Bokadero i Örebro. ”Jag vill kunna ge till andra det jag själv fått med nätverk genom åren. Nätverkande är bästa blandningen av nöje och nytta, både arbetsmässigt och i det privata.” säger Patrik.

Patrik är född och uppvuxen i Örebro och har varit en idrottskille hela livet. Senaste åren har han gjort lite blandade saker, men

gemensamt är att Patrik har själv upplevt fördelarna med att ha varit med i nätverk genom att han knutit många nya kontakter på det sättet. Hans nätverkande har bl.a. resulterat i att han fått flera jobb utan att ha behövt skicka en enda ansökan efter att han avslutat sin karriär som professionell fotbollsspelare.


Om Bokadero Arena säger Patrik: ”Jag vet möjligheterna som nätverk kan skapa och Bokaderos träffar har även det lilla extra. I och med att du får gå på en bra föreläsning som kan ge dig nya kunskaper och inspiration och prata med andra om deras erfarenheter. Det är en bra kombo. Det finns så många kloka människor där ute som man kan lära sig av och samarbeta med.”


Vi frågade Patrik hur det är att driva Bokaderos koncept:

”Det är mycket frihet i att jag kan jobba när och var jag vill, vilket skapar ett lugn i kroppen. Jag jobbar både hemifrån, på ett kontorshotell och träffar kunder på plats. Det är kul att jobbet går i vågor, med mer intensivt runt de lokala eventen och det blir väldigt varierat. Absolut roligast är eventen, eftersom vi får lyssna på bra föreläsare och mina medlemmar är väldigt nöjda. Däremellan är det bra att det finns ännu mer är tipsa medlemmarna om att göra, t.ex. våra digitala event.”


Patrik ser till att träffarna i Örebro är varierade så under ett år kan medlemmarna komma på bl.a. frukostevent med föreläsningar, temadagar, AW:s, träffar med fokus på affärer och lite träning och padel.


Tre ord som beskriver Patrik:

Driven, genuin och proffsig


Vill du veta mer kan du kontakta Patrik på patrik@bokadero.se eller gå in på https://www.arena.bokadero.se/orebro.

Comments


bottom of page