top of page

Så fick NRSA 20 skräddarsydda offerter från föreläsare på 8 timmar.

Uppdaterat: 28 mars 2023Mika Suorsa, VD för Säkerhetsutbildarna i Norden, fick för den ekonomiska föreningen NRSA ansvaret att boka en inspirerande föreläsare till höstens medlemsmöte. Istället för att själv behöva komma på ett bra upplägg och hitta en föreläsare som passar upplägget valde han att använda Bokaderos offert-tjänst, helt utan kostnad och kunde därmed luta sig tillbaka för att invänta svar.


Mika behövde inte vänta länge. Redan efter 15 minuter kom de första förslagen in i systemet, direkt från föreläsarna och efter 8 timmar så hade han fått 20 skräddarsydda förslag på upplägg och pris.


"Jag har tidigare använt Bokadero tjänst och visste om hur kraftfull och enkelt det var. Jag fick totalt 33 förslag och det bästa var att många av förslagen höll väldigt hög nivå. Vi valde att gå vidare med Jonas Hagström som kändes klockren för detta tillfälle." berättar Mika.


En stor fördel med Bokaderos offert-tjänst är att beställaren kan göra så det blir väldigt transparent direkt genom att ange en budget vilket Mika stämmer in på.


"Vi hade ju en begränsad budget i vår förening så genom att jag angav den direkt i uppdraget fick jag in förslag som var inom ramen för vår budget och slapp lägga tiden på att ta in priser från alla i efterhand."


Kändes proffsigt med återkopplingstjänsten.

Då Mika fick många förslag från föreläsare som tog sig tid att skicka in förslag så var det viktigt för Mika att ge dem ett besked om att de gått vidare med en annan föreläsare.

"Det var smidigt att få allt samlat i dashboarden så att jag kunde maila direkt därifrån till de talare som inte fick uppdraget. Flera av talarna kan istället bli aktuell att använda vid andra tillfällen så det är viktigt att ge en bra återkoppling tycker jag." avslutar Mika.


Vill du veta mer om Bokaderos offert-tjänst för talare? Läs mer här.

Eller kontakta någon av oss på Bokadero, hitta telefonnummer och mailadresser här.

Comments


bottom of page