top of page

SAIK Bandy och Sandvikens IF tar över Bokadero Arena i Sandviken i unikt samarbete.Bokadero Arena är idag en av regionens starkaste nätverksaktörer. Arenorna som Bokadero framgångsrikt byggt upp har successivt ökat i flera kommuner och med fler medverkande aktörer. SAIK Bandy och Sandvikens IF har idag ett stort antal partners och är två av stadens största aktörer när det gäller att föra samman människor - nu går aktörerna hand i hand för att utveckla näringslivsklimatet och möjligheten till fler strukturerade affärer i regionen.


Bokadero, SAIK Bandy och Sandvikens IF är glada att meddela att de landat ett partnerskap som innebär att SAIK Bandy och Sandvikens IF blir arrangör och ägare av Bokadero Arena i Sandviken. Detta banbrytande samarbete kommer att innebära en unik plattform för affärsmöten och föreläsningar för företag och dess medarbetare i staden. Bokadero Arena med sin redan erkänt starka bas blir en viktig plattform när partnerskapet nu ska växla upp nätverket.


Samarbetet är helt unikt då det är första gången som 2 föreningar går samman för att driva Bokadero Arena, allt med syfte att skapa den bästa platsen för Sandvikens näringsliv att mötas och inspireras.


Rafi Markarian och Anders Eriksson, båda klubbchefer i respektive förening, kommenterar detta partnerskap och framhäver att de båda noggrant har diskuterat igenom samarbetet och kommit fram till att det här är det bästa både för dem själva och när det kommer till möjligheten att göra något riktigt bra för Sandvikens näringsliv.


"Jag och Urban (Nyberg, marknadsansvarig SAIK Bandy) har varit aktiva i Bokadero Arenas nätverk hela våren för att känna på det riktigt ordentligt och vi har kommit tillbaka till kontoret med en härlig energi, nya kontakter och tankar som utvecklat både oss och föreningen. Föreläsarna som Bokadero Arena har bokat har verkligen haft en otrolig kvalité och vi tycker egentligen att alla borde komma ut på dessa event, oavsett yrkesroll." - kommenterar Rafi Markarian, klubbchef, SAIK Bandy.


De båda betonar att detta samarbete kommer att ge företagen i Sandviken en unik möjlighet att besöka fler arenor i andra kommuner, som Falun, Gävle, Söderhamn, Bollnäs, Hudiksvall, Ljusdal, Västerås, Örebro och fler städer där förhoppningsvis Bokadero Arena kommer att etablera sig framöver.


- "Vi är sen tidigare såklart starka i Sandviken och har här ett stort kontaktnät lokalt, men med Bokadero Arena så ser vi möjligheter att vi kan hjälpa lokala företag i Sandviken, förutom att möta varandra och ta del av föreläsningar i högsta klass, även möjligheten att nå ut i andra nätverk i Bokadero Arena i andra kommuner för att nå nya marknader. Vi hoppas och tror att Sandviken-företagen ser lika positivt som oss på detta koncept." - kommenterar Anders Eriksson, klubbchef, Sandvikens IF.


Jonas Lööw, VD för Bokadero, uttrycker sin glädje över att äntligen hitta rätt partner för att driva, komplettera och vidareutveckla konceptet i Sandviken.


- Vi har länge sökt efter den rätta partnern för att ta vårt koncept i Sandviken till nya höjder, och vi är otroligt stolta och glada över att ha landat två partners med stort lokalt förtroende som vi vet är en nyckel för att Bokadero Arena ska nå den potential som finns. Vi hade inte kunnat drömma om ett bättre upplägg och nu ser vi fram emot att vi tillsammans kommer att utveckla en enastående plattform för affärsmöten och föreläsningar, säger Jonas Lööw.


Redan nu är några av Bokaderos absolut bästa föreläsare bokade till Sandviken och det finns all redan nu boka platser till höstens event för att vara säkra på att få plats.


Kommande event i Bokadero Arena Sandviken:


Vill du veta mer och gå med i Bokadero Arena?

Är du och din organisation intresserad av att veta mer om Bokadero Arena, på den här länken kan du läsa mer, se priser och boka ett kort möte för att hitta en skräddarsydd lösning som passar er på bästa möjliga sätt.


För mer information, vänligen kontakta:


Rafi Markarian

Klubbchef SAIK Bandy

Telefon: 070-308 88 80

E-post: rafi@saik.com


Anders Eriksson

Klubbchef Sandvikens IF

Telefon: 070 633 74 84

E-post: anders.eriksson@sandvikensif.se


Jonas Lööw

VD, Bokadero

Telefon: 070 237 35 84

Comments


bottom of page