top of page

Säljdagar 2024 spikade! - Bokaderoturné med Alexander Slotte & Mikael Persson

Uppdaterat: 19 juni 2023


Event: Säljdag 2024: Öka försäljning med  referenser och ambassadörer
Säljdag 2024 - Öka försäljning med referenser och ambassadörer - Med Alexander Slotte och Mikael Persson

Vi är väldigt stolta över att kunna meddela att år 2024 första event nu officiellt är bokad! Under februari nästa år får du som medlem i Bokadero möjligheten att delta på en spännande säljdag med workshops av proffsen Alexander Slotte från Top of heart & Mikael Persson från Adviser Partner.


Säljdagarna kommer att erbjuda en unik kombination av föreläsningar, aktiviteter och nätverkande, med ett starkt fokus på försäljning genom användning av referenser och ambassadörer.Detta är ett beprövat koncept som Bokadero genomfört med goda resultat i Ljusdal och Gävle tillsammans med Alexander och Mikael under 2023. Dessa tillfällen blev otroligt uppskattad av alla parter och nu ser vi fram emot en Bokaderoturné i början av nästa år:


📍Örebro - 13 februari 2024

📍Västerås - 13 februari 2024

📍Sandviken - 14 februari 2024

📍Bollnäs - 14 februari 2024

📍Söderhamn - 15 februari 2024

📍Hudiksvall - 15 februari 2024

📍Falun - 16 februari 2024


Boka in ditt datum redan nu för att inte missa chansen att ta del av denna kunskapsintensiva och inspirerande säljdag. Tillsammans med Alexander Slotte och Mikael Persson kommer du att lära dig de bästa metoderna för att öka din försäljning och maximera din tillväxt genom att arbeta med ambassadörer och referenser.


Vänta inte för länge med att säkra din plats, då intresset för dessa säljdagar förväntas högt🔥👋 Kontakt hej@bokadero.se

Commentaires


bottom of page