top of page

Från Toscana till Ljusdal, Söderhamn & Gävle: Peppe Ekmark på Bokadero-turné

Uppdaterat: 28 mars 2023

Den 14-15-16 september kommer självaste Peppe Ekmark till våra morgonträffar i Ljusdal, Söderhamn & Gävle. - Känns fantastiskt att kunna erbjuda våra medlemmar det här lokalt, säger Caroline Norgren, eventansvarig på Bokadero.Har du inte HÖRT talats om Peppe Ekmark tidigare är detta din stora chans - Peppe bjuder på en historia som är både fängslade och inspirerande men framförallt får han deltagarna att verkligen komma till insikt om att det går att skapa resultat utöver det vanliga.

Genom konkreta råd och tips hjälper Peppe deltagarna att själva inse att de kan, genom att vara 100% sig själv, hjälpa företaget och sina medarbetare att skapa ett bättre klimat på arbetsplatsen - Och på så sätt, skapa ett bättre resultat.

 Peppe kommer framföra föreläsningen "Så skapar du ett bättre arbetsklimat & mindre konflikter" på 3 platser med Bokadero under september månad och här kan du läsa mer & boka din plats🔥 

Röst om Peppe Ekmark:

Jag har varit på många inspirationsföreläsningar, allt ifrån Tony Robbins till Klas Hallberg. Så jag trodde jag hade hört allt. Så fel jag hade!
Peppe är inte som alla andra. Peppe är Peppe. Och han kommer att utmana dig, få dig att skratta, gråta och han kommer att ge dig en enormt viktig sak; Insikt. En insikt att allt möjligt. Att du kan lyckas hur mörkt det än ser ut.
När du går ifrån föreläsningen kommer du att veta att du skapa ditt drömliv. Bara du vill. Tack Peppe för en fantastisk föreläsning som förändrade mitt liv.

Referens: Krister Maxe (Maxe Direkt)


Se fler recensioner av Peppe på Bokadero:

 

Kommande event med Bokadero & Peppe Ekmark:


 

Frågor eller kontakt? Maila hej@bokadero.se så sätts du snabbt i kontakt med rätt person hos oss!
Comments


bottom of page