top of page

Upptäck Bokaderos senaste funktion: Annonsera på Arbetsförmedlingen direkt från Bokadero Jobb!

Vi på Bokadero Jobb är glada att introducera vår senaste funktion som gör rekryteringsprocessen ännu smidigare för dig och ditt företag. Nu kan du enkelt nå en bredare pool av talanger genom att publicera dina lediga tjänster, inte bara på vår plattform, utan också på Arbetsförmedlingen via vår nya integration.Hur fungerar det?

Det är enkelt! När du skapar en annons för en ledig tjänst på Bokadero Jobb, har du nu möjlighet att markera att du även vill publicera annonsen på Arbetsförmedlingen. Genom bara ett klick blir din annons synlig för tusentals jobbsökande på Platsbanken.


Hur kommer jag igång?

Om du redan är kund till Bokadero så behöver du skapa ett konto på Arbetsförmedlingen och aktivera integrationen hos dem. Läs här steg för steg hur du aktiverar det.


 

Är du inte kund till Bokaderos rekryteringstjänst än? Här är några av fördelarna med att använda vår enkla rekryteringstjänst:


Bygg en egen karriärsida: Skapa en attraktiv och informativ karriärsida för ditt företag där potentiella kandidater kan lära känna er kultur, värderingar och lediga tjänster.


Nå ut med annonser: Med vårt verktyg kan du enkelt skapa och sprida annonser för lediga tjänster på olika plattformar, från sociala medier till branschspecifika jobbportaler, för att locka rätt talanger till din organisation.


Hantera kandidater smidigt: Effektivisera din rekryteringsprocess genom att hantera alla kandidater på ett strukturerat och smidigt sätt. Vår plattform erbjuder verktyg för att sortera, filtrera och kommunicera med kandidater på ett effektivt vis.Vill du veta mer om Bokaderos Rekryteringsverktyg?

Läs mer här och boka en kostnadsfri demo 👋

 

Videos:


Hantera ansökningar:


Skapa & skriv jobbannons:


Skapa Karriärsida:

Comments


bottom of page