top of page

Lär känna Ellen!


Ellen kommer ursprungligen från Stockholm, men drog under pandemin med sig mannen upp till Ljusdal och där hänger de kvar. Hon pluggade personalvetenskap och psykologi och fastnade då mest för rekrytering. På Bokadero har hon hunnit vara i 1,5 år nu.


Förutom Ellen och hennes man bor det två hundar, två kaniner och en katt i hushållet (och tyvärr några oinbjudna möss och sorkar). I sommar kommer det en till liten person in i familjen, vilket gör att Ellen kommer vara föräldraledig i några månader.

Varför valde du att börja jobba på Bokadero? Av flera anledningar! Dels för att jag tyckte att det kändes spännande att jobba med rekrytering på ett annat sätt än jag gjort tidigare och få vara en del av att utveckla ett verktyg som kan hjälpa folk att rekrytera själva. Men jag tyckte också att teamet verkade både trevliga och engagerade och jag gillade verkligen Bokaderos vision.

Hur ser en arbetsdag ut för dig? Klyschigt att säga, men ingen dag är den andra lik. Något genomgående är kontakten med våra rekryteringskunder i t.ex. onboardingar och jag kan hjälpa till i deras rekryteringsprocesser (t.ex. med att skriva annons) och jag tar även emot allmänna frågor/ärenden som kommer in till supporten. Annars varierar mina arbetsuppgifter mellan administration, event, vår egna rekrytering/employer branding osv.

Vad är det bästa med att jobba på Bokadero? Att jag redan från början fått så mycket frihet och förtroende. Jag gillar också att vi hela tiden är under utveckling och när någon kommer med en ny, bra idé så kan det gå fort att köra igång. Vi har verkligen kulturen att det är viktigt att våga testa nytt.


Kollegorna är också underbara! Vi har quiz tillsammans en gång i månaden vilket är en personlig favorit.

Sist, men inte minst, berätta en fun fact om dig: Jag älskar sitcoms. Favoriterna, där jag sett alla säsonger minst några gånger, är Brooklyn Nine-Nine, The Office, New Girl, How I Met Your Mother och Vänner.


Klicka in dig på Nätverk | Bokadero Arena för att hitta mer information om Bokaderos event eller läs mer om Bokadero Rekrytering.

Comments


bottom of page