top of page

Wargöns IK etablerar Bokadero Arena i Vänersborg – Vill skapa en rolig, utvecklande och lönsam mötesplats för näringslivet i Vänersborg.Wargöns IK har inlett ett spännande samarbete med Bokadero Arena, ett unikt nätverkskoncept som drivs av idrottsklubbar och coworkingföretag.


Detta samarbete innebär att Bokadero Arena etableras i Vänersborg, vilket skapar en dynamisk plattform för lokala företag och organisationer att knyta kontakter, delta i inspirerande & roliga event samt skapa nya affärsmöjligheter.


"Vi är oerhört glada över möjligheten att samarbeta med Bokadero Arena och etablera detta innovativa koncept i Vänersborg," säger Roland Olin, Klubbchef Wargöns IK. "Det här ger oss en unik möjlighet att utveckla och stärka vårt redan etablerade nätverk samt välkomna nya företag. Vi kommer kunna erbjuda våra medlemmar flera nya värden och bidra till att utveckla Vänersborg som en attraktiv plats för företag och organisationer."


Vad är Bokadero Arena?

Bokadero Arena är mer än bara ett företagsnätverk. Det är en plattform för kunskapsutbyte, inspiration och innovation. Genom att delta i Bokaderos event och workshops får medlemmarna möjlighet att ta del av de senaste trenderna inom sina branscher, knyta kontakter med experter och potentiella kunder, och utveckla sina affärsidéer. Bokadero Arena strävar efter att vara Roligt, Utvecklande och Lönsamt (RUL) för alla deltagare. Vi vill erbjuda event som uppfyller dessa kriterier för att maximera värdet för våra medlemmar.


Varför Wargöns IK som partner i Vänersborg?

"Vi ser en enorm potential i Vänersborg och är övertygade om att Bokadero Arena kommer att bli en succé i Vänersborg genom Rolands och Wargöns driv," säger Jonas Lööw, VD Bokadero. "Vi har ett starkt nätverk av idrottsklubbar och coworkingföretag i hela Sverige, och vi ser fram emot att samarbeta med Wargöns IK för att skapa en levande och dynamisk mötesplats i Vänersborg."


"En passion för utveckling"

”Roland Olin har visat en otrolig passion för att etablera Bokadero Arena och tack vare hans engagemang har detta blivit möjligt. Wargöns IK är den första breddklubben i landet som Bokadero går in och samarbetar med, men troligtvis inte den sista då vi vill etablera Bokadero Arena i 200 kommuner och därmed utveckla konceptet så även breddföreningar ska kunna driva detta. Wargöns IK må vara en breddförening idrottsmässigt, men känns som en elitförening kommersiellt och organisatoriskt med tanke på deras övriga projekt som bland annat "Klassbollen" och "Hjärta Wargön".” – Jonas Lööw om varför valet föll på Wargöns IK i Vänersborg.


Exklusiva fördelar för företag i Vänersborg genom Bokadero Arena:


1.     Nätverksmöjligheter: Bygg relationer med andra lokala företag, experter och potentiella kunder genom våra regelbundna nätverksevent och workshops.

2.     Affärsutveckling: Få tillgång till de senaste trenderna och bästa praxis inom olika branscher för att ta ditt företag till nästa nivå.

3.     Inspiration och innovation: Delta i inspirerande föreläsningar och få insikter från branschledare och innovatörer.

4.     Roliga evenemang: Bli inbjuden till roliga evenemang och ta med dig teamet för att fylla på med inspiration och glädje.


Premiärevent:

Bokadero Arena Vänersborg by Wargöns IK invigs officiellt den 20 september.


Kontakt:

Roland Olin, Klubbchef Wargöns IK

Telefon: 0761-170170


Jonas Lööw, VD Bokadero

Telefon: 0702373584

 

Commentaires


bottom of page