Priser Bokadero Arena

Bokadero Arena erbjuder olika abonnemang för att du ska få maximalt värde ut av nätverket. Vi erbjuder personligt bundna abonnemang men också flexibla abonnemang där er organisation får en pott med biljetter att fördela ut mellan era medarbetare.

Förklaring av våra olika typer av biljetter:

I de flexibla paketen finns tre olika biljett-typer. Digitala biljetter kan enbart användas på våra digitala nätverksträffar, Standardbiljetter kan användas på digitala nätverksträffar och fysiska nätverksfrukostar, Premiumbiljetter kan användas på alla våra olika typer av event.

Har du ett personligt abonnemang så kan du delta på våra fysiska event mot en mindre kostnad.

Vad händer med biljetter jag har kvar när året är slut?

Om du fortsätter ditt abonnemang på samma nivå som tidigare i Bokadero Arena så fylls ditt abonnemang på med nya biljetter och de biljetter du har kvar omvandlas till digitala biljetter som du kan använda i framtiden.

82806867_206159130545527_796073170143123

Anna Nordström

Rehabmagasinet

Bokadero Arena har överträffat mina förväntningar, nätverket möjliggör för mig att enkelt träffar andra företag kontinuerligt. Något som sticker ut är den mycket höga nivån på föreläsningarna.

Linnea Hedenberg

Clockwork

Bokadero Arena har överträffat mina förväntningar, anledningen varför vi valt att gå med är för att det fyller ett tomrum lokalt, det fanns inget tidigare nätverk med samma upplägg, det är en plattform för lokala nätverk att samverka, ett inkluderande nätverk.

Rajko Kondic

WTJ Produktion

Bokadero Arena har överträffat mina förväntningar, det som sticker ut lite extra är att det alltid funnits en tanke med rundabordssamtalen på träffarna som gjort att det blivit bra diskussioner.

BOKADERO
NÄTVERKET
BOKADERO.SE