82806867_206159130545527_796073170143123

BOKADERO ARENA

Ett enkelt nätverkande

Utveckla dig själv och företaget genom att lyssna på föreläsningar och diskutera utmaningar med likasinnade i rundabordsamtal. Skapa samarbeten och gör affärer. Genom ett medlemskap i Bokadero Arena får du tillgång till ett stort utbud av nätverksträffar för att få effekt av ditt nätverkande och uppnå dina mål.

 

Kommande nätverksträffar

Vad vill du få ut av ditt nätverkande?

Kunskap & personlig utveckling

Genom ett medlemskap i Bokadero Arena får du tillgång till föreläsningar som väcker tankar och nya insikter om din personliga utveckling och om steg som behöver tas i ditt team, företag och organisation.

Möten med likasinnade

Genom ett medlemskap i Bokadero Arena får du tillgång till nätverksträffar med fokus på att lära känna nya människor. Genom medlemskapet kan du räkna med 3 nya möten per frukostträff och fler än så vid våra premiumevenemang.

Affärer med feeling

Genom ett medlemskap i Bokadero Arena har du tillgång till ett nätverk där affärer görs mellan människor. De bästa affärerna är de som bygger på respekt och goda relationer. Affärer där både säljare och köpare känner samhörighet och en go känsla i magen.

Exempel på nätverksträffar

DIGITALA FRUKOSTAR

På våra digitala frukostträffar får du lyssna på duktiga talare och samtala i mindre grupper på 4 - 5 personer.

DIGITALA AFFÄRSDAGAR

På våra digitala affärsdagar får du möten med inköpare på andra företag. För att delta på affärsdagar behöver ni vara en inköpare och en säljare som är medlem.

FYSISKA FRUKOSTAR

På våra fysiska frukostträffar får du lyssna på duktiga talare och samtala i mindre grupper på 4 - 5 personer. Vi har nu uppehåll på våra fysiska träffar men planerar att komma igång så snart det är möjligt.

FYSISKA KVÄLLSTRÄFFAR

Exempel på fysiska kvällsträffar är standupkväll, middagar, vinprovning, ölprovning m.m. Vi har nu uppehåll på våra fysiska träffar men planerar att komma igång så snart det är möjligt.

TEMADAGAR

En Temadag med Bokadero Arena kan vara en hel dag fylld med spännande föredrag inom dagens valda ämne. Det kan också vara en nischad utbildning inom exempelvis ledarskap, försäljning mm.

Välj ditt abonnemang

Personligt abonnemang

Med ett personligt abonnemang är abonnemanget låst till dig och det kan tillkomma extra kostnader vid fysiska träffar.

Flexibelt abonnemang

Med ett flexibelt abonnemang får din organisation en pott med biljetter som ni kan fördela fritt mellan medarbetare och evenemang.

82806867_206159130545527_796073170143123

Anna Nordström

Rehabmagasinet

Nätverket möjliggör för mig att enkelt träffar andra företag kontinuerligt. Något som sticker ut är den mycket höga nivån på föreläsningarna.

Linnea Hedenberg

Clockwork

Anledningen varför vi valt att gå med är för att det fyller ett tomrum lokalt, det fanns inget tidigare nätverk med samma upplägg, det är en plattform för lokala nätverk att samverka, ett inkluderande nätverk.

Rajko Kondic

WTJ Produktion

Bokadero Arena har överträffat mina förväntningar, det som sticker ut lite extra är att det alltid funnits en tanke med rundabordssamtalen på träffarna som gjort att det blivit bra diskussioner.