top of page

Bokadero Arena & Hudik HC krokar arm - Vill erbjuda Hudiksvalls bästa nätverk

Bokadero Arena är idag en av regionens starkaste nätverksaktörer. Arenorna som Bokadero framgångsfullt byggt upp har successivt ökat på flera orter och med fler medverkande aktörer såsom Brynäs IF, Västerås SK Bandy och IBF Falun.Bokadero och Hudik HC kan idag stolt meddela att de landat ett partnerskap som innebär att Hudik HC blir arrangör och ägare av Bokadero Arena i Hudiksvall.


Hudik HC, ett framstående hockeylag med en stark närvaro och engagemang i Hudiksvall, kommer med hjälp av Bokadero Arenas koncept utveckla och stärka det lokala nätverket. Med Hudik HC:s passion för deras partners och Hudiksvalls näringsliv blir samarbetet en naturlig förlängning av deras verksamhet.


André Norman-Enström, Hudik HC, är entusiastisk över den nya satsning och ser fantastiska möjligheter för både företagare och medarbetare i Hudiksvall:


- Med Bokadero Arenas innovativa koncept och struktur i kombination med Hudik HC:s starka varumärke och kontaktnät i Hudiksvall, kommer samarbetet att erbjuda otroliga möjligheter till samarbete och tillväxt lokalt, säger André Norman-Enström.


- Vi är väldigt stolta över att gå in som ägare av Bokadero Arena Hudiksvall, jag tror stenhårt på konceptet och tillsammans med andra framgångsrika partners såsom Brynäs IF, Västerås SK Bandy och IBF Falun, ser vi fram emot att kunna vara med och utveckla ett gemensamt koncept som sträcker sig utanför kommungränsen. Det kommer att gynna både Hudiksvalls näringsliv och regionen i stort, fortsätter André Norman-Enström.Det gemensamma målet för Bokadero Arena och Hudik HC är att erbjuda Hudiksvalls bästa nätverk. Genom att skapa en dynamisk miljö där människor kan mötas och utbyta idéer och erfarenheter, kommer de att främja lokal utveckling och tillväxt.Jonas Lööw, VD för Bokadero, uttrycker sin glädje över att äntligen hitta rätt partner för att driva, komplettera och vidareutveckla konceptet Bokadero Arena i Hudiksvall:


- Vi har länge sökt efter den rätta partnern för att ta vårt koncept i Hudiksvall till nästa nivå och vi är otroligt stolta och glada över att berätta att det är just Hudik HC som blir vår nya ägare, som vi efter en lång tids diskussion landat ett samarbetsavtal med, säger Jonas Lööw.


- Vi är övertygade om att genom detta samarbete kommer vi kunna erbjuda Hudiksvalls näringsliv en unik möjlighet att mötas och skapa framgångsrika affärsrelationer och fortsätta ta del av några av Sveriges absolut främsta föreläsare. Vi ser fram emot att tillsammans med Hudik HC utveckla och stärka nätverket i Hudiksvall, och skapa en dynamisk plattform för samverkan och tillväxt, avslutar Jonas Lööw.


Bokadero Arena och Hudik HC ser fram emot att välkomna både befintliga och nya medlemmar till detta inspirerande nätverk. Tillsammans kommer de att skapa en plats där gemenskap och affärsmöjligheter möts på bästa sätt.

 

Kommande event i Bokadero Arena Hudiksvall:


1 sept - Kickoff med inspirationsföreläsningen: "Nu kör vi! Du vet aldrig vart det tar dig" - Med Jonas Hagström
21 nov - Lokalt affärstorg i Hudiksvall - 20 st planerade 15 minuters affärsmöten under en förmiddag.
 

Vill du veta mer och gå med i Bokadero Arena?


Är du och din organisation intresserad av att veta mer om Bokadero Arena, på den här länken kan du läsa mer, se priser och boka ett kort möte för att hitta en skräddarsydd lösning som passar er på bästa möjliga sätt.


För mer information, vänligen kontakta:


André Norman-Enström

Hudik HC

Telefon: 073-069 99 10


Jonas Lööw

VD, Bokadero

Telefon: 070 237 35 84
Comments


bottom of page